zaterdag, december 04, 2021

Zoeken

Photoguru grafisch. Afbeeldingen gemaakt met Photoshop, 3d studio max en een wacom tablet ... Ontdek
Photoguru nightlife. Sfeervolle afbeeldingen vol van kleur gemaakt tijdens concerten en festivals. ... Ontdek
Photoguru architectuur en transport. Gebouwen en voertuigen op een creatieve manier gefotografeerd. ... Ontdek
vrijdag, 09 november 2018 09:49

Female Captain America

Geschreven door
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Ik ben dol op de superhelden van marvel. Als klein kind al verslond ik boeken van spiderman, ironman en superman. Maar ik ben ook dol op de avenger films met captain america. Ik liep al een tijdje met het idee om een vrouwlijke versie te maken en dan wel eentje die een beetje sexy is. Onderstaand ontwerp is het eindresultaat.

In dit ontwerp is echt flink wat tijd gaan zitten. Het meest lastige is om in een digitaal ontwerp de houding van je onderwerp zo natuurlijk mogelijk over te laten komen. En dan heb ik het nog niets eens over een natuurlijke blik. 

Ik hou ervan om mijn ontwerpen een olieverf achtige look te geven in photoshop. Het geeft het geheel iets cartoons achtigs. Ik ben zelf heel tevreden met het eindresultaat. Maar, ook niet onbelangrijk wat vinden jullie ervan?

 

Al 1800 keer gelezen! Laatst aangepast op vrijdag, 09 november 2018 10:12
Meer in deze categorie: « Gothic girl Combat knife »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.