zaterdag, december 04, 2021

Zoeken

Photoguru grafisch. Afbeeldingen gemaakt met Photoshop, 3d studio max en een wacom tablet ... Ontdek
Photoguru nightlife. Sfeervolle afbeeldingen vol van kleur gemaakt tijdens concerten en festivals. ... Ontdek
Photoguru architectuur en transport. Gebouwen en voertuigen op een creatieve manier gefotografeerd. ... Ontdek
zondag, 14 mei 2017 09:43

Sniper

Geschreven door
Beoordeel dit item
(5 stemmen)

Ik wilde de foto een wat duistere onheilspellende uitstraling geven met op de voorgrond wat rook en mist zodat het lijkt alsof er net een heftig gevecht heeft plaatsgevonden waarvan de rookdampen nu aan het optrekken zijn. Verder voor wat grauwere kleuren gekozen omdat ik dit wat beter bij het thema van de afbeelding vond passen. Ik heb het contrast van de achtergrond wat versterkt om de details van de muren wat naar voren te halen en deze een lichte blur gegeven om de focus meer op de sniper te leggen. Ik vind het heerlijk dat ik nu in photoshop beter in staat ben om ideeën die ik in mijn hoofd heb uit te kunnen werken. Het kan natuurlijk altijd beter maar ben zeker blij met mijn vooruitgang in dit programma.

 

Model courtesy: Phelon Devion

Al 4921 keer gelezen! Laatst aangepast op zondag, 14 mei 2017 10:05

1 Reactie

  • Reactielink Nick vrijdag, 02 juni 2017 20:05 Geplaatst door Nick

    Heel tof gedaan, het heeft wel iets duisters, alsof hij net iemand heeft omgelegd.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.