zaterdag, december 04, 2021

Zoeken

Photoguru grafisch. Afbeeldingen gemaakt met Photoshop, 3d studio max en een wacom tablet ... Ontdek
Photoguru nightlife. Sfeervolle afbeeldingen vol van kleur gemaakt tijdens concerten en festivals. ... Ontdek
Photoguru architectuur en transport. Gebouwen en voertuigen op een creatieve manier gefotografeerd. ... Ontdek
donderdag, 13 maart 2014 23:08

3d design

Geschreven door
Beoordeel dit item
(34 stemmen)

 

Grafisch ontwerpen en met name de 3d kant daarvan hebben me altijd gefascineerd. Door drukte met fotografie en legio andere interesses heb ik er nooit echt moeite voor gedaan om dit onder de knie te krijgen. Maar nu heb ik dus duidelijk de keuze gemaakt om fotografie voorlopig op een veel lager pitje te zetten en mijn 3d skills te gaan ontwikkelen. Gekozen heb ik voor het pakket blender 3d, dit omdat het heel toegankelijke software is voor de beginnende 3d artiest. Afgelopen maanden heb ik al enkele projectjes gedaan die me duidelijk maakten dat ik echt nog een lange weg heb te gaan. Maar toch ben ik wel heel blij met de resultaten tot nu toe. Uiteindelijk wil ik 3d gaan mixen met photoshop en fotografie zodat ik totale creatieve vrijheid zal hebben. Hieronder wat ontwerpen die ik tot nu toe heb gemaakt in blender 3d.

The one ring of the lords

cup of coffee

egg chair

3d text

Al 8158 keer gelezen! Laatst aangepast op dinsdag, 03 februari 2015 23:13
Meer in deze categorie: « 3d Bierglas Foto opdracht KLM »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.