zaterdag, december 04, 2021

Zoeken

Photoguru grafisch. Afbeeldingen gemaakt met Photoshop, 3d studio max en een wacom tablet ... Ontdek
Photoguru nightlife. Sfeervolle afbeeldingen vol van kleur gemaakt tijdens concerten en festivals. ... Ontdek
Photoguru architectuur en transport. Gebouwen en voertuigen op een creatieve manier gefotografeerd. ... Ontdek
zondag, 12 juli 2015 12:31

Aura boost

Geschreven door
Beoordeel dit item
(7 stemmen)

Sinds ik mijn photoshopkennis een beetje heb opgeschroefd heb ik veel meer de mogelijkheid gekregen om veel creatiever met mijn afbeeldingen om te gaan. Ik ben nu veel meer in staat om ideeën die in mijn hoofd zitten uit te werken en daadwerkelijk tot leven te laten komen in mijn afbeeldingen. Vroeger was ik meer beperkt tot de foto die ik had gemaakt. Dat is op zich geen probleem want alhoewel een goed genomen foto in de meeste gevallen ook prachtig kan zijn wil je soms qua creativiteit wat meer doen met een afbeelding. En juist daar liep ik vaak tegen een muur op. Nu ik me wat meer ben gaan verdiepen in grafisch ontwerpen valt die muur steeds verder weg.

 

Met Aura Boost, de kleurige afbeelding die je hieronder ziet, wilde ik zoals eerder gezegd een afbeelding maken waar letterlijk de kleuren vanaf spatten en die energie uitstraalt. De afbeeldingen hieronder is daarvan het eindresultaat.

Aura Boost blauw

Aura Boost Purple

 

 

Al 2861 keer gelezen! Laatst aangepast op zondag, 12 juli 2015 13:11

Gerelateerde items (op tag)

Meer in deze categorie: « De danseres drieluik Honda »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.