zaterdag, juli 02, 2022

Zoeken

Photoguru grafisch. Afbeeldingen gemaakt met Photoshop, 3d studio max en een wacom tablet ... Ontdek
Photoguru nightlife. Sfeervolle afbeeldingen vol van kleur gemaakt tijdens concerten en festivals. ... Ontdek
Photoguru architectuur en transport. Gebouwen en voertuigen op een creatieve manier gefotografeerd. ... Ontdek
dinsdag, 28 april 2015 09:44

Retro Retouch: Nathalie

Geschreven door
Beoordeel dit item
(8 stemmen)

Nu ik me helemaal heb gestort op mijn opleiding 3d design heb ik (voorlopig) niet zo veel tijd om shoots in te plannen. Daarom vind ik het leuk om van tijd tot tijd oude foto's een complete make over te geven. Ik blijf het leuk vinden hoe je met nieuw geleerde technieken een oude foto waar je misschien op uitgekeken was nieuw leven kunt inblazen. Bij de bewerkte foto van Nathalie wilde ik voor een soort "particle" "zandstorm" effect gaan. De originele foto was verticaal genomen. Besloten om het canvas in photoshop te vergroten zodat ik de oriƫntatie van de afbeelding horizontaal kon maken. De kleur van de achtergrond was lichtbruin / lichtbeige, maar ik vond het mooier om deze tweekleurig te maken. De tweede kleur heb ik donkerbruin gemaakt. Daarna met behulp van mijn wacom tablet en wat photoshop technieken de rook en stofdeeltjes toegevoegd. Als laatste nog wat contrast aanpassingen gemaakt en wat kleine aanpassingen aan de kleur van het licht. Hieronder zie je een voor en na afbeelding en het eindresultaat.

nathalie final

Al 3739 keer gelezen! Laatst aangepast op dinsdag, 28 april 2015 10:39
Meer in deze categorie: « Retro Retouch: Kenneth G Canvas Dj »

2 reacties

  • Reactielink Guido donderdag, 18 juni 2015 16:25 Geplaatst door Guido

    Thanx! (Ik neem aan dat je Wauw als compliment bedoelde! :))

  • Reactielink Daan zaterdag, 02 mei 2015 14:19 Geplaatst door Daan

    Wauw!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.