vrijdag 20 april 2018

Blog Browser

 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig
 • Vroeger toen er nog arcade hallen waren was ik een enorme fan van het vechtspel final fight. Onderstaand ontwerp is
  Lees Verder
 • Ik kijk veel naar japanse animatie films en ik ben dol op het mecha genre. Ik had het idee in
  Lees Verder
 • Het heeft even geduurd maar eindelijk tijd gehad om weer iets nieuws te ontwerpen. Man ik kan niet geloven dat
  Lees Verder
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

zondag, 04 maart 2012 12:21

Energy the network 2012

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De laatste keer dat ik in de jaarbeurshallen in Utrecht heb gefotografeerd heette het evenement nog Trance Energy. Id&t is met veel van haar concepten een andere koers ingeslagen en is zich meer gaan richten op een mainstream publiek. Feit blijft dat Energy ook in haar nieuwe vorm een meer dan geweldig evenement is om als fotograaf te kunnen fotograferen! Wat mij opviel is dat Energy een stuk ingetogener was dan tijdens vorige edities. Ik heb het dan niet over de line-up, die was namelijk fantastisch, maar meer over het licht. Dat was toch een stuk minder dan ik gewend ben van Id&t. Het was voor mij als fotograaf hierdoor ook een stuk harder werken dan normaal om die mooie sfeervolle platen te schieten zoals ik normaal doe. Toch, weliswaar met wat meer moeite dan normaal is het me gelukt om een mooie serie neer te zetten! Ik heb tijdens de shoot gebruik gemaakt van mijn Nikon d700, mijn nikon 17-35mm f2.8 en nikon 70-200 f2.8 vrII. De 70-200 f2.8 vrII heb ik voor het eerst tijdens een nightlife shoot gebruikt en wat een monster van een lens is het zeg! De ene na de andere Dj kon ik zonder moeite op de foto zetten. En juist nu het licht moeilijk was om in te werken kon ik goed gebruik maken van de vr (vibratie reductie). Zo rond een uur of vijf in de ochtend ben ik naar huis gegaan. Ontzettend moe, maar heel voldaan! Energy the network 2012 was een geweldig feest!

 

 

 

 

 

Al 1882 keer gelezen!
Meer in deze categorie: « Gossip @ The Sand

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk