vrijdag 20 april 2018

Blog Browser

 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig
 • Vroeger toen er nog arcade hallen waren was ik een enorme fan van het vechtspel final fight. Onderstaand ontwerp is
  Lees Verder
 • Ik kijk veel naar japanse animatie films en ik ben dol op het mecha genre. Ik had het idee in
  Lees Verder
 • Het heeft even geduurd maar eindelijk tijd gehad om weer iets nieuws te ontwerpen. Man ik kan niet geloven dat
  Lees Verder
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

zondag, 27 november 2011 12:02

Mark knight @ Escape venue

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ik zal je eerlijk zeggen ik ben niet heel bekend met de muziek van Deze Dj maar nu let ik als ik aan het werk ben op een evenement zowieso niet zo op de muziek. Ik ben dan veel te druk bezig met het maken van sfeervolle foto's en das soms al lastig genoeg! Heb tijdens dit feest weer volop genoten van de lichtshow van de lichtjockeys van de Escape en de optredens van de danseressen. Het is altijd leuk om te zien hoeveel aandacht ze besteden aan hun kleding. Wel heb ik me weer doodgeërgerd aan prutsers partyfotografen die van hun organisatie blijkbaar geen gedragsregels hebben meegekregen! Iedereen vind het leuk om een mooie foto van de dj te maken of van een danseres maar waarom moeten ze in vredesnaam op 10cm afstand achter elkaar in de gezichten van die mensen gaan flitsen? Een duidelijk voorbeeld van een gebrek aan techniek en inlevingsvermogen! Ondanks dat gelukkig toch wel een leuke shoot neergezet.

Al 364 keer gelezen! Laatst aangepast op zaterdag, 21 oktober 2017 12:11

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk