vrijdag 20 april 2018

Blog Browser

 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig
 • Vroeger toen er nog arcade hallen waren was ik een enorme fan van het vechtspel final fight. Onderstaand ontwerp is
  Lees Verder
 • Ik kijk veel naar japanse animatie films en ik ben dol op het mecha genre. Ik had het idee in
  Lees Verder
 • Het heeft even geduurd maar eindelijk tijd gehad om weer iets nieuws te ontwerpen. Man ik kan niet geloven dat
  Lees Verder
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

zondag, 14 mei 2017 09:43

Sniper

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Ik wilde de foto een wat duistere onheilspellende uitstraling geven met op de voorgrond wat rook en mist zodat het lijkt alsof er net een heftig gevecht heeft plaatsgevonden waarvan de rookdampen nu aan het optrekken zijn. Verder voor wat grauwere kleuren gekozen omdat ik dit wat beter bij het thema van de afbeelding vond passen. Ik heb het contrast van de achtergrond wat versterkt om de details van de muren wat naar voren te halen en deze een lichte blur gegeven om de focus meer op de sniper te leggen. Ik vind het heerlijk dat ik nu in photoshop beter in staat ben om ideeën die ik in mijn hoofd heb uit te kunnen werken. Het kan natuurlijk altijd beter maar ben zeker blij met mijn vooruitgang in dit programma.

 

Model courtesy: Phelon Devion

Al 2682 keer gelezen! Laatst aangepast op zondag, 14 mei 2017 10:05

1 Reactie

 • Reactielink Nick vrijdag, 02 juni 2017 20:05 Geplaatst door Nick

  Heel tof gedaan, het heeft wel iets duisters, alsof hij net iemand heeft omgelegd.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk