dinsdag 27 juni 2017

Blog Browser

 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig
 • Heel wat jaren geleden heb ik de film SNIPER 2 gezien met Tom Berenger en deze film heeft me geïnspireerd
  Lees Verder
 • Deze week wilde ik een ontwerp maken van een mooie dame die poseert tegen de achtergrond van een mooi stadsaanzicht.
  Lees Verder
 • Ik zat te browsen op de artcommunity Deviantart toen ik een prachtige foto tegenkwam van een man uit Amerika Stein
  Lees Verder
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

zondag, 14 mei 2017 09:43

Sniper

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Ik wilde de foto een wat duistere onheilspellende uitstraling geven met op de voorgrond wat rook en mist zodat het lijkt alsof er net een heftig gevecht heeft plaatsgevonden waarvan de rookdampen nu aan het optrekken zijn. Verder voor wat grauwere kleuren gekozen omdat ik dit wat beter bij het thema van de afbeelding vond passen. Ik heb het contrast van de achtergrond wat versterkt om de details van de muren wat naar voren te halen en deze een lichte blur gegeven om de focus meer op de sniper te leggen. Ik vind het heerlijk dat ik nu in photoshop beter in staat ben om ideeën die ik in mijn hoofd heb uit te kunnen werken. Het kan natuurlijk altijd beter maar ben zeker blij met mijn vooruitgang in dit programma.

 

Model courtesy: Phelon Devion

Al 394 keer gelezen! Laatst aangepast op zondag, 14 mei 2017 10:05
Meer in deze categorie: « Citygirl

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk