donderdag 22 februari 2018

Blog Browser

 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig
 • Het heeft even geduurd maar eindelijk tijd gehad om weer iets nieuws te ontwerpen. Man ik kan niet geloven dat
  Lees Verder
 • Zo na een kleine verbouwing thuis heb ik eindelijk weer wat tijd gevonden om wat creatieve ideeën die ik in
  Lees Verder
 • Ik zag op internet een foto van een prachtige dame die achter een raam naar de regen aan het staren
  Lees Verder
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

zondag, 12 februari 2017 14:33

Stein

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Door die foto kregen we contact met elkaar en dat resulteerde in onderstaande afbeeldingen. Wat is namelijk het geval, ik ben een enorme fan van Sons of Anarchy. En op het profiel van Stein zag ik twee foto's waarop hij er echt badass uitzag. Dus vroeg ik hem of ik zijn foto's mocht photoshoppen. Ik had in gedachten om een soort van schilderachtige stijl te gebuiken een beetje zoals je die ziet in de conceptart van GTA V. Ik moest er even op wachten maar uiteindelijk dus toestemming gekregen om twee van zijn foto's te bewerken. En met hem afgesproken dat als hij de bewerkingen mooi vond ik ze hier op mijn site op mijn blog mocht plaatsen en in mijn portfolio onder het kopje "grafisch". Uiteindelijk ben ik ermee aan de slag gegaan en na een paar dagen heb ik Stein de eindresultaten laten zien.

 

Ik vond het echt tof om te vernemen hoe blij hij was met de bewerkingen! Ik ken een hoop gasten die voor geld fotograferen of ontwerpen maar eerlijk, geen euro weegt op tegen de vreugde van iemand die blij is met je ontwerp. Dat gevoel van voldoening is met geen pen te beschrijven.

Hieronder zie je de originele afbeeldingen en daaronder mijn bewerkingen.

Photo Courtesy: DiamonEyes (Alias) http://diamoneyes.deviantart.com/

Model: Stein Zupancic

Al 532 keer gelezen! Laatst aangepast op zondag, 26 maart 2017 12:59
Meer in deze categorie: « Adnan Citygirl »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk